6 months

Kan inte förstå att jag har varit här i 6 månader. Kan inte förstå att jag bor i Usa och lever som en amerikan. Är mitt uppe i det som jag drömt om att få göra i så många år. Det går liksom inte att ta  in. De sista 5 månaderna kommer flyga förbi. Ska ta vara på dem så mycket som jag kan! Är så otroligt tacksam över mamma och pappa som har gett mig den här chansen och min värdfamilj som öppnat upp deras hem för mig. Önskar att alla ni därhemma kunde träffa dem. De är världsbäst. Hoppas ni har det bra därhemma och tack till alla er som inte glömmer bort mig. Era sms och facetime/skypesamtal betyder så mycket. Jag älskar er! 



Afs bowlingen

Här kommer bilderna från utbytesstudentsbowlingen som jag lovade! 














Ett måste!

Ni måste gå och se de här två filmerna! Lone survivor är en av de bästa filmerna jag sett och Frozen är det gulligaste någonsin. Se dem! 



Polar Bear Jump

Sov hos Clara på fredagen och det var lika mysigt som alltid. Vi försökte prata svenska och danska med varandra men det kändes så ovant så det var lättare att prata engelska, en sådan konstig känsla! Fick några få timmars sömn innan det var dags för att bege sig norrut för att träffa hela utbytesstudentsgruppen. Vi gick runt i den lilla staden, kollade på en parad, köpte choklad och åt chili con carne från alla olika affärer och restauranger. De har en tävling om vem som gör den bästa och man går runt och äter lite av alla. Mysigt. Dock var det sviinkallt. Sedan var det dags att bada issvak i lake Huron i 9-gradigt vatten. Inte gjorde det saken bättre att jag var sjuk med feber och snuva. Hoppade i vattnet och hjärnan stängde typ av totalt haha. Vi blev upplyfta av snygga badvakter så det var väl värt ;) Men aldrig igen säger jag bara! Blev intervjuad när jag var påväg mot tältet och har ingen aning om vad jag sa haha och kunde knappt komma ihåg hur man stavar mitt namn lol. Efteråt när vi var inne i omklädningstältet ställde jag mig med min ena fot framför en värmare och helt plötsligt känner jag hur det bränner till och då brinner min fot!! Haha stog lite för nära och nu har min favoritstrumpa ett stort svart hål :( Men min tå mår bra! Snöade hela dagen och efter mid orientation då man går igenom problem och disskuterar saker med hela gruppen åkte vi i snöstorm hemåt. Stannade på vägen och åt middag och sedan sov jag över hos bästa Carole. Vaknade upp ännu sjukare idag dock haha. Kom hem för ett tag sedan och ikväll är det dags för Superbowl! Taggad! 



























Wrestling

Wrestling är jättestort i New lothrop och både Diam och kyra har börjat med det! Så varje helg har de haft turneringar och de är så duktiga. Det är så kul att se när alla små barn brottas och när de blir så glada när de vinner är det svårt att hålla tårarna borta haha. Båda två har tagit flera medaljer och Diam har tagit första plats 3 gånger! Det enda som suger är att det är tidiga mornar som gäller... Typ alarm på 4.30 och 5... Men det är värt det! 

Mina finisar 


Nymålat kök och matsal

Under jullovet målade vi om köket och matsalen! Så fint blev det! 





Senaste dagarna

Sedan jag bloggat har inte något jättespeciellt hänt. Det rullar på som vanligt. Hade tre snow day efterjullovet, en till i fredags och ännu fler i tisdags och onsdags. Bästa som finns. Extra tid för Netflix, mat, bok och min bästa familj, kompisar och husdjur. Har även varit på bio, sleep overs, middagar, shoppat, firat Courtney, övat på musikalen, haft mid-term exams, fått två nya classes och bowlat.