Break

De senaste dagarna (förutom nyår dåråå) har bestått av mer julfirande hos släktingar, sleepover hos Tamara, bowling, hängt med roliga familjevänner, bio med Courtney och Carole har sovit här några gånger, folk tror att vi är systrar haha. Den tjejen säger jag bara, världens bästa. Igår sov Clara här. Har inte träffat henne på evigheter och åh älskar min german, hon är underbar. Vi pratade i timmar om allt som hänt, gick upp ur sängen vid halv två, åt frukost, tillbaka till sängen och kollade på serier och filmer haha. Världens bästa dygn. Vid 9 åkte vi och min familj till Afs bowlingträff. Där åt vi pizza med alla utbytesstudenter och bowlade. Jättetrevligt verkligen! Alla är så underbara. Nu är klockan snart två och jag har lovat mig själv att gå upp hyfsat tidigt imorgon.... Har totalt vänt på dygnet. Såå vi får väl se hur det går. Och är så inte redo för måndag morgon . Alla hoppas på Snow day eftersom det ryktas om att det är en snöstorm påväg....håller tummarna! 
Hela bowlinglaget utom Carole, loser hahaha
My swiss Carole and my american Jane
Tatev, en ny utbytesstudent från Armenien. Hennes kusin bor i Sverige i Småland (!). Catarina är från Brasilien o Paige och Courtney är amerikaner haha lol. 

Alla älskade dem här!

Elora är asduktig på att rita så vi roade oss med att få tatueringar. 
Mina bästa bästa systrar

Mina och Nathalies symboler haha alla ba wtf varför en hamster o en gris

Jane, och Tamara som är från Bosnien. 
Lulu är från Kyrgyzstan och tjejen brevid är Annalia som är amerikan.
Courtney och jag
My german girl. <3333 

Bilder från Afs bowlingen kommer senare! 


New years eve

Hej alla fina och 2014! Känns så sjukt att 2013 redan är över, tiden har gått så himla fort. Blir typ rädd när jag tänker på att jag fyller 18 i år. Är så gammal haha. Panik. Meeen iallafall, nyår verkar inte firas så stort här. Vi var hemma, Catharina och Carole sov här och vi pratade, kollade film och på när bollen i New York släpps och skålade och that's about it. Det var jättemysigt! Men saknade lite fest och raketer hehe. Somnade sent och vaknade upp sent dagen efter, som det ska vara på nyår! Hade den där härliga känslan jag alltid får på nyår och dagen efter, THIS GONNA BE A GOOD YEAR! HAPPY NEW YEAR EVERBODY!