7-9 November

Senast jag skrev var ju precis innan en långhelg. Så vi börjar där! På torsdagen var vi hemma och tog det lugnt, sov ut, kolla på lite serier osv osv. Kommer helt ärligt inte ihåg vad jag gjorde haha. På fredagen kommer jag ihåg däremot! Jag och Carole klippte oss. Klippte bara 2 cm hehe vågar inte mer, livrädd för att det ska bli för kort. Blev lite mobbad haha när jag fick stå upp för att det var så långt! Efter det åkte jag, Nicole, Shawna, Jane och Carole till mallen och vi provade brudtärnsklänningar och shoppade massa fint. Köpte en jacka, massa saker från Victoria Secret, jeans, kofta, uggs och ett par till skor! Blev supernöjd. Köpte med oss världens godaste kinamat hem. På lördagen fyllde Tamara år så vi var några stycken som gick på bio och såg Last Vegas, åt pizza och pratade hela natten lång. Så mysigt. På söndagen hämtade Nicole mig på morgonen och vi åkte till sjukhuset för att hälsa på hennes farmor som opererats. Hon sa att bara genom att titta på mig såg hon att jag var en person som är lätt att älska haha så söt. En präst kom även in och hade som en liten gudstjänst, lite annorlunda! Efter det åkte vi hem och det kom massa familj och vänner för att fira Dave som fyllde år två dagar senare, den tolfte. So, I know it's a little bit late now haha but Happy Birthday world's best host dad! You're amazing and I love you! Vi åt massa massa god mat, kollade fotboll och hade det trevligt. Älskar som sagt söndagarna här! Detta var den helgen den!
 

Long time no see

Haha ja det här med bloggen går ju sisådär....Men jag lever och har fullt upp och mår hur bra som helst härborta. Saknar er såklart men tiden rullar på och snart är jag hemma igen! Här kommer lite inlägg om vad jag haft för mig senaste tiden. Love you ♥
 

Wednesday

I onsdags var sista skoldagen för den här veckan. Så skönt! Det var the end of quarter, vilket betyder att vi har fått våra första betyg. A i alla ämnen var det här! Om skolan var såhär i Sverige säger jag bara, Halelujah. Men nu har alltså 1/4 av mitt high school år flugit förbi. Så sjukt! För att fira gick tog Nicole och Dave med oss till en japansk restaurang där kocken lagar maten framför dig. Så roligt, gott och mysigt! När vi kom hem hade vi tjejer en filmkväll och killarna spelade Call of duty, så det ska vara haha! Kvällen avslutades med en kittelfight, konstigt ord vettefan om det ens heter så men ni förstår haha. Har världens världens bästa amerikanska familj ♥  ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
 

Monday

I måndags efter skolan åkte vi upp till Nicoles pappa för att skjuta inför deer season som är om en vecka! Sköt för första gången i mitt liv och det var så coolt! Men var asrädd haha, det låter sjukt högt trots hörselskydd och hela geväret hoppar ju bakåt. När man gick in i själva butiken, innan skjutningsbanan eller vad man ska kalla det, så hänger det pistoler och alla sorters gevär över hela väggarna. Inte direkt så vi har det i Sverige hehe och tanken att ett psycho bara kan komma in och döda mig fanns lite där hela tiden haha. Tro det eller ej så sköt jag tre riktigt bra skott för att vara första gången! Hyfsat nära mitten! Avstånden var 50 yards och 100 yards. Hann även med att Gosa med Nicoles pappas valpar, 8 och 10 veckor gamla. Dör flera tusen gånger om vad söta dem är. En bra start på en ny vecka var det! Drive-through på donken gjorde den ännu lite bättre.
 (Bilden är från en film på fb, därför den är så liten)
 
 

Sveriges Fars dag

 
 
 
Grattis på fars dag världens bästa pappa! Du är den bästa pappan man kan tänka sig och jag är så glad över att just du är min pappa. Önskar att jag var hemma hos dig nu och kunde skämma bort dig på din dag för det är du värd. Du som alltid gör roliga saker för mig och mina systrar och tar med oss till världens alla hörn. Våra middagskonverstioner när vi skrattar ihjäl oss är en av de saker jag saknar allra mest. Tack för att du är du och alltid tror på mig, jag älskar dig ♥
 

Saturday and sunday

Igår vaknade jag hyfsat tidigt och kände mig lite krasslig. Vi chillade hela dagen, kollade på serier och filmer och den stora fotbollsmatchen mellan Michigan och Michigan State. Här hejade vi på Michigan State, förutom Dave haha, och de tog hem vinsten! Woop! Vi åt massa god mat och hade lite folk över, trevligt och mysigt. Imorse fick vi en extra timme att sova, så nu är det 6 timmars tidsskillnad igen. Åt en god frukost och skypeade med världens bästa systrar. Helvete vad jag saknar er. Ta vara på tiden ni har med era syskon säger jag bara!
Bakade även en kladdkaka att ta med till vår Banquet med Cross countryn som var ikväll. Och ni som känner mig väl vet ju att jag kan receptet utantill för att jag äter det så ofta så ni förstår ju hur det kändes att göra det efter typ 4 månaders uppehåll?? Mums. Banqueten var jättetrevlig och vi åt hur mycket mat och efterrätter som helst och efter det hade vi powerpointvisning, tal och awards i aulan. Jag blev tilldelad "Coach's award"! Blev så himla glad och herregud vad jag kommer sakna allt med Cross countryn. Började nästan gråta flera gånger haha. Sista gången som vi var samlade som ett lag allihopa tillsammans med våra coacher och föräldrar. Jag är så tacksam för att jag fått vara med om det här!
Fick Varsity letters!!! Dem får man om man deltar i skolaktiviteter och om man var med i Varsity team. Det är dem här som man sedan sätter på sin Varsityjacka! Vill fett gärna ha en sån, hur coolt och amerikanskt är inte det??
Fick även det här armbandet av Ana som går i 8th grade. Hon frågade mig förra veckan vad min favoritfärg var. Så söt!

Friday

I fredags var det end of first quarter, vilket betyder att 1/4 av skolåret är avklarat och betygen för den första perioden är klara! Shit vad fort tiden går, helt sjukt! Efter skolan åkte jag och Tamara hem till carole och där kollade vi på filmer med Jenna, Brooke och Bradley. She's the man och mean girls, finns det bättre filmer? Haha bästa filmerna ever. Vid 7 gick vi upp till skolan för att kolla på matchen, första play off matchen, så nu är det att vinna eller försvinna. Och vi vann så minst en till match blir det! Det var så sjukt kallt och det regnade så vi stannade inte hela matchen hehe....Fick skjuts av Courtney hem till Carole och sedan kom Dave och hämta mig. La mig i sängen och kollade på film och åt godis och kände mig mig förkyld. Men det hade varit en bra fredag!
 

Halloween

I torsdags var det Halloween och det firas riktigt ordentligt här! I skolan klär vissa ut sig och vi fick godis på nästan alla lektioner. På lunchen också! På kvällen gick jag först trick or treat med min familj och vi åkte runt till släktingar och fick massa gott. Körde på samma utklädnad som för AFS halloween partyt, zombiecheerleader! Här har man en speciell tid då man går trick or treat så klockan 6 mötte jag upp de andra utbytesstudenterna plus Sara, Ashley och Courtney och vi gick hus till hus inne i själva lilla staden till klockan 8. Det var såååå kul! Folk sitter på sina verandor med korgar fulla av godis och har pyntat sina hus, har rökmaskiner, musik, figurer som rör på sig och allt möjligt. Gatorna är fulla av utklädda människor och här är det inte bara småbarnen som går utan alla åldrar! Önskar halloween var såhär stort i Sverige också! Och ni anar inte hur mycket godis jag har. Kan seriöst leva på det här i ett år. Har alla mina favoriter också, M&Ms, Reese´s och Snickers. Så ni försetår ju vad jag har levt på de senaste dagarna haha. Hoppas ni hade en lika rolig halloween som jag hade, men det tvivlar jag på!