Helgen 7-8 december

På lördagen hade vi vår första bowlingmatch och tjejlaget vann sin! Jag fick även högst poäng, inte dåligt inte dåligt! Efter åkte jag med hela Caroles familj till en kinesisk buffé. Åt jättemycket god mat och älskar Caroles familj, så roliga. Och åh det kom in världens gulligaste gamla par för att äta middag. Caroles mum gick till ägaren av restaurangen och sa att hon ville betala för deras måltid men vara anonym. När vi gick förbi deras bord på vägen ut hör vi att kyparen berättar att notan har det redan tagits hand om och deras ansiktsuttryck var guld värda. "Are you for real? Is their anyone we can thank? I can't believe it." Så himla fint gjort av Lynette. Ska också göra något sådant en dag. Ibland är människor bara så himla fina. 


På kvällen kom Courtney över och vi sov hos Carole. På söndagen följde vi med till Courtneys kyrka på morgonen. Den var jättestor och fullt med människor som sträcker upp händerna och dansar. Så mycket gladare sånger och inte så dystert som svensk kyrka kan vara ibland haha. Alla pratade med varandra och välkomnade oss med gratis smoothie och sa att vi måste komma tillbaka för de vill ha oss där när Jesus och gud kommer tillbaka. En upplevelse minst sagt och kul var det! 



Var även i kyrkan precis innan jul med Caroles familj, den här gången en katolsk. Gillade den andra bättre men det var fridfullt och fint, dock lite annorlunda präst hehe och man kände sig lite lost i alla böner och när man ska niga och stå på knä osv. Men kul att ha upplevt det också! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback